Pobjeda i poraz mlađih kadeta u Budimpešti

event 25.01.2020.

Dok se u Dunav Areni odigravaju najzanimljivije utakmice Europskog prvenstva, one za medalje, mlađi kadeti Mladosti, BVSC-a, Oazisa i Ferencvaroša usavršavaju svoja znanja kako bi i oni jednog dana nastupili na najvećoj sceni.  U 1. kolu prijateljskog turnira Mladostaši, pod ravnanjem trenera Roberta Sappea i koordinatora mlađih selekcija Hrvoja Hrestaka, poraženi su od BVSC-a 12:11. U porazu su najbolji […]

Dok se u Dunav Areni odigravaju najzanimljivije utakmice Europskog prvenstva, one za medalje, mlađi kadeti Mladosti, BVSC-a, Oazisa i Ferencvaroša usavršavaju svoja znanja kako bi i oni jednog dana nastupili na najvećoj sceni. 

U 1. kolu prijateljskog turnira Mladostaši, pod ravnanjem trenera Roberta Sappea i koordinatora mlađih selekcija Hrvoja Hrestaka, poraženi su od BVSC-a 12:11. U porazu su najbolji bili Udovičić i Dobrić s 3 postignuta pogotka,  2 su dodali Erenda i Jakuš dok je jednom precizan bio Leko.

U popodnevnom je okršaju Mladost bila uvjerljiva svladavši Oazis 18:10. Šesterostruki strijelac na ovoj je utakmici bio Jakuš, 4 pogotka postigao je Erenda, dvaput se u strijelce upisao Dobrić, dok su jednom precizni bili Udovičić, Čolović, Radetić, Čorkalo, Skerlev i Babić.

Žapci nastup završavaju sutra utakmicom protiv Ferencvaroša.