Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda i poraz Mlađih nada u Korčuli

event 22.09.2022.

Najmlađa natjecateljska kategorija u hrvatskom vaterpolu, uzrast Mlađe nade, u Korčuli imaju ovih dana završni turnir nacionalnog kupa. U četvrtak, 22. rujna ili posljednjeg dana kalendarskog ljeta, a prvog dana turnira, odigrana su dva kola. Mali mladostaši su u skupini A igrali dvije utakmice. Prvo su od naših dječaka bolji bili domaćini, mlađe nade KPK […]

Najmlađa natjecateljska kategorija u hrvatskom vaterpolu, uzrast Mlađe nade, u Korčuli imaju ovih dana završni turnir nacionalnog kupa.

U četvrtak, 22. rujna ili posljednjeg dana kalendarskog ljeta, a prvog dana turnira, odigrana su dva kola. Mali mladostaši su u skupini A igrali dvije utakmice. Prvo su od naših dječaka bolji bili domaćini, mlađe nade KPK pobijedivši 11:5 (strijelci za Mladost Dorijan Komar 2, te Gregor Habjanić, Dominik Sarić i Juraj Šorić po 1 gol).
U 2. kolu, u večernjim je satima naš sastav kojeg vodi trener Filip Banić pobijedio šibenski Solaris 11:8. Najbolji  strijelac u pobjedi Žabaca bio je Dorijan Komar s 4 gola, dok su Vito Lokas i Juraj Šorić postigli 2, a Gregor Habjanić, Mihael Katić i Andrija Klišanin po 1 gol. Mali mladostaši u petak, 23. rujna igraju samo jednu utakmicu.

U 3. kolu od 11.00 sati suparnici će im biti mlađe nade makarskog Galeba. U 4. je kolu Mladost slobodna, da bi natjecanje unutar skupine, okončali u subotnje prijepodne utakmicom 5. kola protiv riječkog Primorja EB (11.00 sati).