Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda i poraz nada u Zadru

event 30.01.2016.

U jutarnjem djelu programa na turniru nada Zadar 2016 Mladostaši su ostvarili pobjedu i poraz. Prvi nastup u danu imali su protiv Zadra 2 i tu su utakmicu mali Žapci lagano dobili rezultatom 12:0. Trener Sappe je pružio šansu svim svojim igračime te su se gotovo svi upisali u strijelce, a najviše su postigli Kvaternik […]

U jutarnjem djelu programa na turniru nada Zadar 2016 Mladostaši su ostvarili pobjedu i poraz.

Prvi nastup u danu imali su protiv Zadra 2 i tu su utakmicu mali Žapci lagano dobili rezultatom 12:0. Trener Sappe je pružio šansu svim svojim igračime te su se gotovo svi upisali u strijelce, a najviše su postigli Kvaternik (3) i Mejić 2. Uz spomenutu dvojicu nastupili su još Čosić, Brkić (1), Malina (1), Padro, Rogulj (1), Habudar (1), Antunović (1), Smukan (1), Busić (1), Bučević, Huljev i Hajdaš (1).

U drugom susretu Mlaodstaši su igrali protiv POŠK-a i u toj utakmici teško izgubili. Na kraju treće četvrtine semafor je pokazivao 8:0, ali na sreću posljednju četvrtinu dobili smo 2:1 te je konačni rezultat bio 9:2. U ovoj generaciji POŠK ima jednog od najboljeg igrača u Hrvatskoj, Penavu, koji je bio nezaustavljaiv za naše mladiće te je je postigao 7 golova. Za ublaženje poraza po jedan gol su postigli Habudar i Busič.

U 18 sati igrači trenera Campija igraju protiv Primorja te moraju pobijediti ukoliko žele u polufinale. Primorje je danas odigralo neodlučeno protiv POŠK-a.