Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda i to uvjerljiva na startu protiv POŠK-a

event 01.03.2019.

Mlađi juniori su ozbiljno krenuli u Prvenstvo Hrvatske. Na bazenima Poljuda, u prvom kolu, svladan je POŠK rezultatom 18:3 (4:1, 7:0, 3:1, 4:1). Od prvog gola Mladosti kojeg je postigao Toni Bušić pa do posljednjeg gola Mihića bila je to jednosmjerna utakmica. Jednostavno rečeno igrači trenera Gulina bili su prejaki za svoje splitske protivnike. Posebice […]

Mlađi juniori su ozbiljno krenuli u Prvenstvo Hrvatske. Na bazenima Poljuda, u prvom kolu, svladan je POŠK rezultatom 18:3 (4:1, 7:0, 3:1, 4:1).
Od prvog gola Mladosti kojeg je postigao Toni Bušić pa do posljednjeg gola Mihića bila je to jednosmjerna utakmica. Jednostavno rečeno igrači trenera Gulina bili su prejaki za svoje splitske protivnike. Posebice se ta nadmoć vidjela u drugoj četvrtini koja je završila 7:0.
Strijelci za Mladost: Mihić 6, Pajić 5 (jedan iz peterca), T. Bušić 3, Brčić 2, Narančić 1 i kapetan Holzinger 1.
U drugom susretu grupe A Jug CO je svladao Mornar BS 11:5. Upravo su “Mornari” slijedeći protivnici Žabaca, u drugom kolu u 10:20 sati. Također valja napomenuti da u trećem kolu, u 18:20 Mladost igra protiv Jug CO, nakon čega će se znati poredak u skupini i raspored za nastavak natjecanja.
Ako se po jutru dan poznaje…