Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda juniora na startu

event 15.01.2016.

U 1. kolu završnice Prvenstva Hrvatske naši juniori ostvarili su laganu pobjedu protiv POŠK-a rezultatom 8:2. U utakmici prvi gol su postigli Splićani iz peterca u svom prvom napadu. Nakon toga Žapci su odigrali savršenu obrani i nisu primili gol pune 3 četvrtine. U tom periodu postigli su 6 pogodaka te potpuno preokrenuli utakmicu na […]

U 1. kolu završnice Prvenstva Hrvatske naši juniori ostvarili su laganu pobjedu protiv POŠK-a rezultatom 8:2.

U utakmici prvi gol su postigli Splićani iz peterca u svom prvom napadu. Nakon toga Žapci su odigrali savršenu obrani i nisu primili gol pune 3 četvrtine. U tom periodu postigli su 6 pogodaka te potpuno preokrenuli utakmicu na svoju stranu.
Najbolji strijelac na utakmici bio je Herceg sa 3 gola, a uz njega po jedan gol su postigli Anzulović, Brčić, Dašić, Lazić i Zović. Na golu je vrlo dobar bio vratar Šulekić koji je skupio 7 obrana.
U drugoj utakmici naše B skupine Jadran je uvjerljivo svladao Zadar rezultatom 14:5 i time istaknuo ozbiljnu kandidaturu da zajedno sa Žapcijma ode u polufinale.
U petak su na rasporedu 2 kola nakon kojih će biti poznato tko će u borbu za naslov, a tko će u razigravanje od 5.-8. mjesta.
Mladostaši u 12:30 igraju protiv Zadra, a u popodnevnom djelu programa od 20:45 igraju protiv Jadrana.