Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda mlađih nada na Super limaču

event 26.05.2018.

Mlađe nade Mladosti pobjedili su Zagreb s 8:2 (2:0, 1:0, 3:1, 2:1) u 4. kolu Super limač prvenstva Zagreba. Dječaci rođeni 2007. i mlađi, koje vodi trener Duško Marinić, bili su bolji tijekom cijele utakmice i zasluženo su slavili. Zagreb je protivnik kojeg su mlađe nade Mladosti već drugi puta pobijedili u ovogodišnjem Super limaču. […]

Mlađe nade Mladosti pobjedili su Zagreb s 8:2 (2:0, 1:0, 3:1, 2:1) u 4. kolu Super limač prvenstva Zagreba. Dječaci rođeni 2007. i mlađi, koje vodi trener Duško Marinić, bili su bolji tijekom cijele utakmice i zasluženo su slavili.

Zagreb je protivnik kojeg su mlađe nade Mladosti već drugi puta pobijedili u ovogodišnjem Super limaču. U prvom kolu bilo je 7:2 za Žapce, a ove subote su pobjedu povećali za jedan zgoditak.
U prve dvije četvrtine mali Žapci, preciznije golman Karlo Subota, nisu primili niti jedan zgoditak, a zabili su ih 3. Najprije Andrija Čolović, zatim Dominik Udovičić na isteku 1. četvrtine, te Bruno Stančić sredinom druge četvrtine, doveli su Mladost do vodstva 3:0.
U nastavku Stančić postiže svoj drugi zgoditak, a zatim na scenu stupa Roko Vukojević i s dva gola iz daljine (srednji vanjski) povisuje vodstvo Mladosti na 6:0. Tek nakon gotovo 14 minuta igre, Zagreb uspijeva postići svoj prvi zgoditak.
U zadnjoj četvrtini su Čolović i Udovičić svojim drugim zgodicima postavili konačnih 8:2, na zadovoljstvo roditelja na tribinama te trenera Mareka koji je po završetku utakmice čestitao svim dečkima na dobroj igri.
U prvoj utakmici dana Medveščak je tijesno svladao ZPK s 6:5 i izjednačio se sa ZPK-ašima na vrhu poretka.
Nakon 4. kola ZPK i Medveščak imaju po 9 bodova, Mladost 6, dok je Zagreb bez bodova. Nastavak Super limač prvenstva Zagreba je predviđen za iduću subotu 2.6.