Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda nad gradskim rivalom

event 08.07.2017.

Nakon odigrana dva dana i tri utakmice u skupini osam najboljih kadetskih momčadi imalo je slobodno jutro za pripremu utakmica za razigravanje. Žapci su bez ikakvih poteškoća svladali gradskog rivala Medveščaka te će se sutra boriti za 5. mjesto. Subotnji program otvorile su momčadi Primorja i KPK. Završilo je uvjerljivom pobjedom Riječana 14:6. U našoj […]

Nakon odigrana dva dana i tri utakmice u skupini osam najboljih kadetskih momčadi imalo je slobodno jutro za pripremu utakmica za razigravanje. Žapci su bez ikakvih poteškoća svladali gradskog rivala Medveščaka te će se sutra boriti za 5. mjesto.

Subotnji program otvorile su momčadi Primorja i KPK. Završilo je uvjerljivom pobjedom Riječana 14:6. U našoj utakmici još veća razlika, +12 (17:5). Strijelce je predvodio Marko Holzinger s 5 pogodaka, 4 je dodao Toni Bušić, 3 Vid Brčić, 2 Luka Mihić, dok su po jednom loptu iza leđa vratara Medveščaka poslali Lukas Mlinarić, Petar Paić te Daniel Lomtatidze.

Utakmica za 5. mjesto završnog dana natjecanja Kupa Hrvatske koje se odvija u Dubrovniku, na rasporedu je u 10,15 sati protiv Primorja.