Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda nad Mornarom u 1. polufinalnoj utakmici PH

event 27.04.2019.

Prva momčad ostvarila je pobjedu u 1. polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske pobijedivši Mornar BS 9:4 (3:1, 1:1, 1:2, 4:0). Teže od očekivanog Mladostaši su došli do pobjede u polufinalu doigravanja Prvenstva Hrvatske. Krajnji rezultat nagovještava da je bila riječ o rutinskoj utakmici, međutim Mornar se pokazao kao pravi protivnik dostojan polufinala. Mladost je veću prednost […]

Prva momčad ostvarila je pobjedu u 1. polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske pobijedivši Mornar BS 9:4 (3:1, 1:1, 1:2, 4:0).

Teže od očekivanog Mladostaši su došli do pobjede u polufinalu doigravanja Prvenstva Hrvatske. Krajnji rezultat nagovještava da je bila riječ o rutinskoj utakmici, međutim Mornar se pokazao kao pravi protivnik dostojan polufinala. Mladost je veću prednost stekla tek u posljednjoj četvrtini. Nakon finala Regionalne lige s Jugom i utakmice Lige prvaka sa Spandauom, zagrebačkoj ekipi ovo je bila treća teška utakmica u samo sedam dana.

”Tvrda i teška utakmica, izuzetno dobar otpor Mornara. Mi smo odigrali, po meni, ispod našeg nivoa. Svakoj utakmici trebamo pristupiti ozbiljno, ovo smo dobili na mišiće. Rezultat je malo varljiv, shvatit ćemo ovo kao ozbiljnu poruku za ono što nas očekuje u Splitu i nadamo se boljoj igri i pobjedi.” – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

“Mornar je došao bez par ključnih igrača i možda u tome leži razlog našeg slabijeg ulaska u utakmicu. Bili smo mekani što je odvelo utakmicu u neizvjesnost do posljednje četvrtine kada smo se uspjeli odvojiti i naći svoju igru, što je najbitnije.” – rekao nam je strijelac dva pogotka na današnjoj utakmici Branimir Herceg.

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić (11 obrana), Cosmin Radu 1, Lovre Miloš 1, Marino Čagalj 1, Miloš Ćuk 1, Antonio Petković 1, Jerko Anzulović, Franko Lazić 2, Luka Bajić, Matias Biljaka, Ivan Buljubašić, Branimir Herceg 2, Davorin Šulekić, Tin Fabris.

Sljedeći susret na rasporedu je u srijedu, 1. svibnja, s početkom 19.30 u Splitu. Prijenos je na Planet Sportu.