Pobjeda nad Zadrom u drugom kolu

event 28.02.2020.

Igrači HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Nikice Gulina slavili su u 2. kolu skupine B završnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore pobijedivši Zadar s 13:12 (2:4, 5:1, 5:2, 1:5). Gledatelji na splitskom Poljudu gledali su prevrtljivu utakmicu u kojoj su se obje momčadi smjenjivale u vodstvu u prvih 16 minuta. Mladost je s 2 […]

Igrači HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Nikice Gulina slavili su u 2. kolu skupine B završnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore pobijedivši Zadar s 13:12 (2:4, 5:1, 5:2, 1:5).

Gledatelji na splitskom Poljudu gledali su prevrtljivu utakmicu u kojoj su se obje momčadi smjenjivale u vodstvu u prvih 16 minuta. Mladost je s 2 pogotka prednosti otišla na veliki odmor nakon kojeg je sve upućivalo na to da je trener Gulin pronašao recept za nastavak utakmice jer je početkom posljednje dionice Mladost imala velikih +5 (12:7). U drugom su napadu Žapci još povećali prednost na +6, ali je to od njih bilo sve što su zabili u utakmici. Zadrani su polako, ali strpljivo stizali vodstvo, no do potpunog preokreta nisu uspjeli doći te je utakmica završila u korist Mladosti.

Najraspoloženiji je u redovima Žabaca bio Viktor Antunović s 4 postignuta pogotka, 3 je dodao Mihaljević, dvaput su precizni bili Schonwald i Tkalčec, dok su jednom loptu iza leđa protivničkog vratara slali Josipović i Bušić.

Posljednja utakmice skupine, nakon koje ćemo znati konačan poredak, na rasporedu je večeras s početkom u 19:40 h. Protivnik je POŠK.