Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda protiv Primorja za kraj kvalifikacija

event 31.05.2017.

U posljednjem kolu kvalifikacija za završnicu Kupa Hrvatske mlađi juniori Mladosti pobijedili su Primorje rezultatom 11:9. Igrači trenera Sappea na kraju su zauzeli drugo mjesto s istim brojem bodova kao i Primorjaši, ali su prvom susretu u Rijeci izgubili sa 5 razlike te su Rječani zbog toga ispred njih. Obje ekipe izborile su nastup na […]

U posljednjem kolu kvalifikacija za završnicu Kupa Hrvatske mlađi juniori Mladosti pobijedili su Primorje rezultatom 11:9.

Igrači trenera Sappea na kraju su zauzeli drugo mjesto s istim brojem bodova kao i Primorjaši, ali su prvom susretu u Rijeci izgubili sa 5 razlike te su Rječani zbog toga ispred njih. Obje ekipe izborile su nastup na završnom turniru.
Iako su gosti poveli 1:0, Mladostaši su odigrali izvrsnu prvu četvrtinu te se na odmor otišlo s rezultatom 4:1 za mlade Žapce. Primorjaši se ne predaju i malo po malo se vraćaju u utakmicu te se u posljednju četvrtinu ulazi s rezultatom 8:8. U odlučujućim trenucima naši mladići su pokazali više koncentracije te dolaze do pobjede.
Čak sedmorica Mladostaša upisala su se u listu strijelaca: Žuvela (3); Mihić i Požarić po 2; te Deić, Konjevoda, Brnetić i Samardžić po 1 gol.