Pobjeda protiv Primorja za najavu uspješne sezone

event 01.10.2016.

U drugom kolu turnira Mladost 2016 Mladost je ostvarila pobjedu protiv Primorja i najavila dobru sezonu. Igrači trenera Štritofa odigrali su izvrsne prve tri četvrtine te su poveli sa 6:0. U tom dijelu istaknuo se vratar Marcelić sa nekoliko izvrsnih obrana. Prvi gol gosti su zabili tek 40 sekundi prije kraja treće četvrtine. Rezultat na […]

U drugom kolu turnira Mladost 2016 Mladost je ostvarila pobjedu protiv Primorja i najavila dobru sezonu.

Igrači trenera Štritofa odigrali su izvrsne prve tri četvrtine te su poveli sa 6:0. U tom dijelu istaknuo se vratar Marcelić sa nekoliko izvrsnih obrana. Prvi gol gosti su zabili tek 40 sekundi prije kraja treće četvrtine. Rezultat na kraju utakmice bio je 7:3 U napadu se najviše istaknuo Vlahović sa 3 pogodka, a uz njega golove su postigli Zović 2 te Biljaka, Brlečić i Paškvalin po 1 gol. U prvoj utakmici dana talijanska momčad je pobijedila Medveščak 9:5.

Bila je ovo bitna pobjeda pred početak sezone u kojoj su naši mladići pokazali da su spremni za iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Dobra igra, posebno u obrani, pokazuje da je trener Štritof s pravom najavu da će Mladost u otvorenu borbu za drugo mjesto i Regionalnoj ligi i Prvenstvu Hrvatske.