Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda protiv Solarisa za kraj

event 25.10.2015.

U posljednjoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Kup Hrvatske Mladost je bila bolja od Solarisa sa 14:6. Ipak bila je to pirova pobjeda jer Mladostaši nisu uspjeli izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode na final 4. U utakmici revijalnog karaktera Mladost je potvrdila ulogu favorita i lakoćom pobijedila domaću momčad. Trener Hrestak iskoristio je […]

U posljednjoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Kup Hrvatske Mladost je bila bolja od Solarisa sa 14:6. Ipak bila je to pirova pobjeda jer Mladostaši nisu uspjeli izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode na final 4.

U utakmici revijalnog karaktera Mladost je potvrdila ulogu favorita i lakoćom pobijedila domaću momčad. Trener Hrestak iskoristio je ovu utakmicu za trening te je svim igračima pružio šansu, a čak njih šestorica postigla su po 2 pogotka.

Žapci se vraćaju iz Šibenika nezadovoljni rezultatom kroz ova tri dana. Nažalost nisu uspjeli potvrditi ulogu favorita za jedno od prva dva mjesta te su iznenađujućim porazom od Jadrana ispali iz borbe za Kup.

Sada su sve misli usmjerene na Regionalnu ligu gdje nas već narednog vikenda čeka put u goste “južnim” klubovima. Prvo u petak igramo u gostima kod Juga u Dubrovniku, a samo dva dana kasnije igramo jako bitnu utakmicu u Herceg novom protiv Jadrana koji je jedan od konkurenata za mjesto na final 4 Regionalne lige