Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda protiv Triglava nedovoljna za četvrtfinale

event 07.09.2019.

Na turniru “Mali medo” Mladost je slavila protiv Triglava 9:8 (3:2, 1:3, 5:3, 0:0), ali ta pobjeda nije bila dovoljna za četvrtfinale. Falio je jedan jedini zgoditak. Sjajno otvaranje utakmice malih Žabaca. Prvi napad, zarađen igrač više i realizacija Josipovića sa stative. I to sve u 30-tak sekundi. Nakon izjednačenja gostiju iz Kranja, Pantlik dovodi […]

Na turniru “Mali medo” Mladost je slavila protiv Triglava 9:8 (3:2, 1:3, 5:3, 0:0), ali ta pobjeda nije bila dovoljna za četvrtfinale. Falio je jedan jedini zgoditak.

Sjajno otvaranje utakmice malih Žabaca. Prvi napad, zarađen igrač više i realizacija Josipovića sa stative. I to sve u 30-tak sekundi. Nakon izjednačenja gostiju iz Kranja, Pantlik dovodi Mladost u vodstvo, vratar Ćosić potom brani peterac, a ponovo Pantlik, na dodavanje Mihaljevića, s desnog krila realizira igrača više za 3:1.

Nakon što je Triglav poravnao rezultat, na scenu stupa Tkalčec koji sa srednjeg vanjskog precizno pogađa desnu golmanovu stranu za 4:3. Slijedi nešto lošije razdoblje u igri Žabaca, pa je Triglav došao do dva gola prednosti.

Potom igrači trenera Gulina ubacuju u višu brzinu. Agresivnim napadom naši dečki izborili su nekoliko peteraca i isključenja. Peterce, njih tri, u mrežu je pospremao Tkalčec, a igrače više realizirali su Mihaljević i Narandžić, nakon lijepo odigranih kombinacija. Vratar Ćosić je obranio još jedan peterac kod rezultata 6:6. Mladost je u jednom trenutku, pred kraj 3. četvrtine imala potrebnih +2, ali su gosti odmah smanjili na 9:8. To je bio i konačni rezultat, budući u zadnjem dijelu igre nije bilo golova iako je Mladost imala dva puta igrača više.

U grupi A su sve tri ekipe završile s istim brojem bodova, a Mladost je zbog jednog gola ispala iz borbe za medalje i razigravat će od 9.-12. mjesta.

Znatno bolja igra u drugoj utakmici u odnosu na prvi susret, ulijeva nadu da će naši dečki i ostatak turnira odigrati na kvalitetnoj razini.

Prvi protivnik je Primorje, u subotu 7.9. u 9:00.