Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda u zadnjoj sekundi

event 19.02.2022.

Mladost je u zadnjoj sekundi utakmice izborila pobjedu protiv Jadrana i s trećeg mjesta u skupini A kreće u četvrtfinale Prvenstva Hrvatske. U izuzetno dramatičnom susretu, punom preokreta, Žapci su pobjedu izborili u posljednjoj sekundi golom Jakuša iz igrača više. Fabiju je to bio jedini gol na susretu i nije ga mogao zabiti u boljem […]

Mladost je u zadnjoj sekundi utakmice izborila pobjedu protiv Jadrana i s trećeg mjesta u skupini A kreće u četvrtfinale Prvenstva Hrvatske.

U izuzetno dramatičnom susretu, punom preokreta, Žapci su pobjedu izborili u posljednjoj sekundi golom Jakuša iz igrača više. Fabiju je to bio jedini gol na susretu i nije ga mogao zabiti u boljem trenutku.

Vodili su igrači trenera Štritofa i sa 4 gola prednosti nakon 13 minuta utakmice, ali i gubili s golom zaostatka nepunih 6 minuta do kraja susreta, što ovoj pobjedi u infarktnoj završnici daje posebnu težinu. Nije bilo lako i time je pobjeda slađa.

Mladost je nastup u skupini A završila na trećem mjestu i sutra će u utakmici protiv Zadra 1952 pokušati izboriti polufinale Prvenstva Hrvatske.

Najefikasniji je bio Kirinec sa 4 postignuta gola, a po dva puta su se u listu strijelaca upisali Padro, Bučević i Branković. Po jedan gol su postigli Mardešić i Jakuš.

Čestitke svim dečkima i trenerima Štritofu i pomoćniku Vinceku.