Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda za kraj ligaškog dijela Prvenstva Hrvatske

event 03.04.2021.

Vaterpolisti Mladosti pobjedom u Rijeci, u 16. kolu Prvenstva Hrvatske, zaključili su natjecanje u ligaškom dijelu. Igrači Zorana Bajića bili su bolji od riječkog Primorja EB 9:4 (3:0, 4:2, 1:1, 1:1). Današnji je sastav zračio našim podmlatkom. Iz Zagreba su Žapci krenuli bez Luke Bukića, Lovre Miloša, Josipa Vrlića, Ivana Marcelića i Andre Bušlje koje je trener […]

Vaterpolisti Mladosti pobjedom u Rijeci, u 16. kolu Prvenstva Hrvatske, zaključili su natjecanje u ligaškom dijelu.

Igrači Zorana Bajića bili su bolji od riječkog Primorja EB 9:4 (3:0, 4:2, 1:1, 1:1). Današnji je sastav zračio našim podmlatkom. Iz Zagreba su Žapci krenuli bez Luke Bukića, Lovre Miloša, Josipa Vrlića, Ivana Marcelića i Andre Bušlje koje je trener Bajić odlučio odmoriti pred naporan period koji je pred nama.

Večerašnju su utakmicu Mladostaši otvorili silovito – nakon osam minuta igre vodili su 3:0. Drugu dionicu su još povećali prednosti na 5:0 čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.  U sljedećih 22 minute postignuto je 8 pogodaka – po 4 s obje strane za uvjerljivih 9:4 Mladosti.

Radu i Lazić postigli su po 2 pogotka, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Biljaka, Dašić, Visković, Bajić i Brnetić. Jurlina je u 32 minute skupio vrlo dobrih 13 obrana, dok je kao drugi golman svoj seniorski debi imao Sven Udović.

Mladost je otprije osigurala drugu poziciju s koje ide u doigravanje. Već zna i protivnika, gradskog suparnika Medveščaka s kojim će se sastati u dvije utakmice četvrtfinala.