Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjeda za prvo mjesto u skupini

event 27.08.2020.

Nade HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Duška Marinića, pobjedom u drugom kolu osigurale su kolo prije kraja nadmetanja po skupinama prvo mjesto. U susretu drugog kola mali Žapci ostvarili su i drugu pobjedu savladavši vršnjake iz Zadra 8:3 (2:1, 4:0, 1:1, 1:1). Za razliku od jutrošnje prve četvrtine u kojoj nije postignut niti jedan pogodak, […]

Nade HAVK Mladost, pod vodstvom trenera Duška Marinića, pobjedom u drugom kolu osigurale su kolo prije kraja nadmetanja po skupinama prvo mjesto.

U susretu drugog kola mali Žapci ostvarili su i drugu pobjedu savladavši vršnjake iz Zadra 8:3 (2:1, 4:0, 1:1, 1:1). Za razliku od jutrošnje prve četvrtine u kojoj nije postignut niti jedan pogodak, u prvih 6 minuta popodnevnog susreta Mladostaši su krenuli čvrsto. U drugoj četvrtini su napravili 4:0 čime su izborili nedostižnu prednost i nova 3 boda.

S obzirom na neparan broj klubova Mladost je sutra, u posljednjem kolu grupne faze, slobodna.

Slijedi nova, četvrtzavršna, skupina u kojoj će Mladostaši kao prvoplasirana momčad prenijeti 3 boda te se tamo sastati s dva prvoplasirana sastava skupine D.

Prvi susret na rasporedu je u petak popodne s početkom u 20 sati.