Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjednički niz Mladosti zaustavljen u Dubrovniku

event 12.12.2020.

Niz bez poraza Mladosti u Prvenstvu Hrvatske zaustavljen je večeras u Dubrovniku. U napetoj utakmici osmog kola domaćini su slavili 16:15 (2:3, 4:4, 4:5, 6:3), a derbi Mladosti i Juga ni ovoga puta nije razočarao ljubitelje vaterpola. ‘’Mislim da smo veći dio utakmice bili bolji suparnik, na kraju smo nespretno i nesretno izgubili. Sami smo […]

Niz bez poraza Mladosti u Prvenstvu Hrvatske zaustavljen je večeras u Dubrovniku. U napetoj utakmici osmog kola domaćini su slavili 16:15 (2:3, 4:4, 4:5, 6:3), a derbi Mladosti i Juga ni ovoga puta nije razočarao ljubitelje vaterpola.

‘’Mislim da smo veći dio utakmice bili bolji suparnik, na kraju smo nespretno i nesretno izgubili. Sami smo sebe pobijedili uz, po meni, nerazumljiv sudački kriterij u pojedinim situacijama i važnim trenutcima utakmice.’’ – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

Utakmica je većim dijelom bila potpuno izjednačena, a Žapci su početkom posljednje četvrtine imali i vodstvo 13:10. Domaćini su uspjeli izjednačiti, a pobjednički gol zabio je Loren Fatović u posljednjoj minuti utakmice. Najbolji strijelac u redovima Mladosti bio je Andro Bušlje koji je svom matičnom klubu zabio četiri pogotka.

Za Mladost su igrali Ivan Marcelić (3), Cosmin Radu (1), Lovre Miloš (1), Matias Biljaka, Franko Lazić (2), Marin Dašić, Luka Bukić (3), Andro Bušlje (4), Ante Visković, Luka Bajić (1), Mislav Vrlić, Konstantin Kharkov (3), Josip Vrlić i Marko Miškić.

Žapce već u srijedu 16. prosinca očekuje utakmica devetog kola Prvenstva Hrvatske s Galebom. Utakmica se igra na bazenu Mladosti, a bit će zatvorena za publiku.