Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjedom nad POŠK-om Mladost i dalje na sto posto u TRVL

event 16.12.2018.

Mladost je uvjerljivo svladala POŠK rezultatom 19:3 (6:1, 2:0, 7:1, 4:1) u zadnjem ovogodišnjem nastupu u Triglav Regionalnoj vaterpolo ligi i nakon 8. kola ima svih 8 pobjeda. Vaterpolisti zagrebačke Mladosti uvjerljivo su slavili u susretu osmog kola Regionalne vaterpolo lige. Mladost je pobijedila splitski POŠK rezultatom 19:3, a najraspoloženiji kod Žabaca bili su Antonio […]

Mladost je uvjerljivo svladala POŠK rezultatom 19:3 (6:1, 2:0, 7:1, 4:1) u zadnjem ovogodišnjem nastupu u Triglav Regionalnoj vaterpolo ligi i nakon 8. kola ima svih 8 pobjeda.
Vaterpolisti zagrebačke Mladosti uvjerljivo su slavili u susretu osmog kola Regionalne vaterpolo lige. Mladost je pobijedila splitski POŠK rezultatom 19:3, a najraspoloženiji kod Žabaca bili su Antonio Petković, Branimir Herceg i Konstantin Kharkov s po tri pogotka. Po 2 zgoditka postigli su Lovre Miloš, Marino Čagalj i Miloš Ćuk, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Matias Biljaka, Luka Bajić, Franko Lazić i Cosmin Radu.
”Nemam nekih značajnijih komentara. Vidi se sve iz priloženog, rezultat sve govori. Igrač više odličan, kao i igrač manje. Nije ova utakmica neki kriterij, ali vjerujem da je dobra uvertira za susret u srijedu protiv BPM-a u Ligi prvaka. Odmarali smo neke starije igrače i mislim da je generalna proba bila dobra!” – izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.
Razlika u kvaliteti bila je očita, a Mladost je već nakon prve četvrtine vodila 6:1 te su priliku dobili mlađi igrači. Posebno se istaknuo 19-godišnji Jerko Jurlina koji je na vratima dostojno zamijenio Ivana Marcelića i izvrsnim obranama (8 obrana) sačuvao visoku razliku.
”Rezultat je realan, POŠK je trenutno jedna od slabijih ekipa u Ligi. Mi smo njima pristupili ozbiljno kao i svakom drugom protivniku pa dobar rezultat nije izostao!” – izjavio je vratar Mladosti Jerko Jurlina.
Idući izazov Mladosti je u Ligi prvaka. U srijedu 19. prosinca od 20.30 sati na bazenu Mladosti dočekuju talijanski BPM Busto Arsizio, izravnog konkurenta za ulazak u Final Eight prestižnog europskog natjecanja. Ulaz na utakmicu je slobodan, uz brojna iznenađenja za publiku.