Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjedom nad Zadrom juniori osigurali završnicu PH

event 14.01.2020.

Domaćin Zadar 1952 bio je drugi protivnik juniorima Mladosti na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske. Žapci su slavili s 15:7 (3:2, 6:2, 3:1, 3:2). I u susretu protiv Zadrana naši igrači, koje vodi trener Damir Vincek, su demonstrirali nadmoć nad protivnikom. Posebice se to odnosi na drugu četvrtinu koju su Požarić i društvo riješili u svoju […]

Domaćin Zadar 1952 bio je drugi protivnik juniorima Mladosti na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske. Žapci su slavili s 15:7 (3:2, 6:2, 3:1, 3:2).

I u susretu protiv Zadrana naši igrači, koje vodi trener Damir Vincek, su demonstrirali nadmoć nad protivnikom. Posebice se to odnosi na drugu četvrtinu koju su Požarić i društvo riješili u svoju korist sa 4 gola razlike. Ostatak susreta bio je stvar rutine.

Najbolji strijelac u redovima Žabaca bio je Roko Požarić sa 7 golova, a slijedili su ga Bušić i kapetan Samardžić sa po 2 gola. Po jedno su se u strijelce upisali Papež, Brnetić, Krpan i Holzinger.

Sastav Mladosti je bio isti kao i prethodnu utakmicu s jednom razlikom; vratara Udovića je zamijenio Stipičević.

Ovom pobjedom, te nakon slavlja Jadrana protiv POŠK-a, juniori Mladosti osigurali su plasman na završni turnir Prvenstva Hrvatske koji se igra za 8 dana.

Susret 3. kola igra se večeras u 19:00, a protivnik je Jadran. Biti će to utakmica za prestiž, jer su oba sastava osigurala završni turnir, te će za tjedan dana ponovo sučeliti.