Posjeti HAVK Mladost web-shop

Pobjedom potvrdili naslov prvaka

event 13.02.2016.

Mlađi juniori Mladosti pobjedom su potvrdili naslov prvaka Hrvatske. U posljednjem kolu pobijedili su Mornar rezultatom 9:7. Iako su već kolo prije kraja osigurali naslov najbolje momčadi u Hrvatskoj, igrači trenera Vinceka ozbiljnim pristupom do kraja upisali su još jednu pobjedu. Bila je to 11 pobjeda u 11 utakmica koliko su ih odigrli ove godine […]

Mlađi juniori Mladosti pobjedom su potvrdili naslov prvaka Hrvatske. U posljednjem kolu pobijedili su Mornar rezultatom 9:7.

Iako su već kolo prije kraja osigurali naslov najbolje momčadi u Hrvatskoj, igrači trenera Vinceka ozbiljnim pristupom do kraja upisali su još jednu pobjedu. Bila je to 11 pobjeda u 11 utakmica koliko su ih odigrli ove godine u Prvenstvu Hrvatske i potpuno zaslužena titula prvaka.
U utakmici bez rezultatskog značaja domaćini, Mornarevci, su poveli 1:0 i 3:2, ali tada Žapci postiži četiri pogotka u nizu i preokreću utakmicu. Splićani se nisu predavali i poravnavaju na 8:8 te u tom trenutku trener Vincek zove minutu odmora i bio je to možda ključan potez utakmice. U nastavku Mladostaši rade seriju 3:0 i 4 minute prije kraja rješavaju pitanje pobjednika. Do kraja su Mornarevci preko Pavića uspjeli smanjiti na konačnih 11:9.
Najbolji igrač Prvenstva Hrvatske Branimir Herceg u ovoj utakmici je postigao 6 pogodaka i pokazao da je zaslužio titulu najboljeg u ovoj kategoriji.