Posjeti HAVK Mladost web-shop

Počela Regionalna liga

event 08.10.2016.

Odigrane su prve utakmice novog izdanja Regionalne lige. Zbog odustajanja Radničkog, Mladost je u prvom kolu bila slobodna. U petak su Ligu u Beogradu otvorili Partizan i Mornar. U uzbudljivom derbiju kola slavili su domaćini rezultatom 9:8. Pobjednički pogodak postigao je Drašovića 40 sekundi prije kraja. U posljednjem napadu Mornar je imao igrača više, ali […]

Odigrane su prve utakmice novog izdanja Regionalne lige. Zbog odustajanja Radničkog, Mladost je u prvom kolu bila slobodna.

U petak su Ligu u Beogradu otvorili Partizan i Mornar. U uzbudljivom derbiju kola slavili su domaćini rezultatom 9:8. Pobjednički pogodak postigao je Drašovića 40 sekundi prije kraja. U posljednjem napadu Mornar je imao igrača više, ali nije uspio izjednačiti.
Dvije utakmice bile su na rasporedu u subotu u kojima su očekivane pobjede ostvarili domaćini. U Rijeci je Primorje bilo bolje od Jadrana iz Splita sa 10:5. Splićani su se držali do sredine treće četvrtine (4:4), ali su tu stali te su domaćini na kraju uvjerljivo slavili.
Jadran Carine je na svom plivalištu ugostio Vojvodinu u utakmici u kojoj je pobjednik bio odlučen već na poluvremenu (5:1). Do kraja susreta Novljani su ubacili u brzinu niže te do kraja nisu povećali svoju prednost, završilo je 9:5.
Jug i Budva svoju utakmicu prvog kola će igrati 19.10.
Slijedeće kolo Regionalne lige na rasporedu je 22.10. kada će Mladostaši u lov na prve bodove u Novi Sad protiv Vojvodine.