Posjeti HAVK Mladost web-shop

Počelo reprezentativno ljeto

event 12.06.2019.

Po već ustaljenoj praksi, s dolaskom ljetnih dana kreću i okupljanja reprezentativnih vrsta raznih uzrasta i pripremanja za europska i svjetska natjecanja. Naši Žapci zastupljeni su u svim sekcijama bilo kao igrači, bilo kao izbornici, kondicijski treneri ili fizoterapeuti. Izbornik seniorske vrste Ivica Tucak za nastup u finalu Svjetske lige (Beograd 18.-23.6.) na pripreme je […]

Po već ustaljenoj praksi, s dolaskom ljetnih dana kreću i okupljanja reprezentativnih vrsta raznih uzrasta i pripremanja za europska i svjetska natjecanja.

Naši Žapci zastupljeni su u svim sekcijama bilo kao igrači, bilo kao izbornici, kondicijski treneri ili fizoterapeuti.

Izbornik seniorske vrste Ivica Tucak za nastup u finalu Svjetske lige (Beograd 18.-23.6.) na pripreme je pozvao vratara Ivana Marcelića, beka Ivana Buljubašića i napadača Lovru Miloša.

Uz njih, kao stalni članovi stožera, su i kondicijski trener Pero Kuterovac i fizioterapeut Damir Luketić, obojica iz Mladosti.

Seniorsku reprezentaciju ovo ljeto, osim Svjetske lige, očekuje i nastup na Svjetskom prvenstvu (Gwangju, Južna Korea 14.-27.7.).

Osim seniora, s pripremama kreću i reprezentativci U-17, koje predvodi izbornik Hrvoje Hrestak (pomoćni trener seniora Mladosti). Hrvojeve izabranike ovo ljeto očekuje Europsko prvenstvo (Tbilisi, Gruzija, 11.-18.8.), a na pripreme u Varaždinu (19.-30.6.) su pozvani Mladostaši Roko Požarić, Luka Brnetić i Toni Bušić.

Hrvatsku studentsku reprezentaciju očekuje nastup na 30. Univerzijadi (Napulj, 2.-14.7.). Izbornik Robert Sappe, koji je ujedno i trener nada Mladosti, pozvao je naše Žapce: Matiasa Biljaku, Franka Lazića i Branimira Hercega na pripreme koje započinju 15.6. okupljanjem u Zagrebu.

Našim Mladostašima i svim reprezentativcima iz ostalih klubova želimo uspješno reprezentativno ljeto i puno medalja!