Počeo Limač kup

event 17.06.2021.

Večeras je na plivalištu na Savi počeo Limač kup, natjecanje za dječake rođene 2009. godine i mlađe. Mladost nastupa sa dvije selekcije, a na turniru osim naših Žabaca igraju i dva sastava Medveščaka, te Zagreb i ZPK. U večernjem programu prvog dana odigrane su četiri utakmice. Mladost 1 je ubilježila pobjedu nad ekipom Medveščak 2 […]

Večeras je na plivalištu na Savi počeo Limač kup, natjecanje za dječake rođene 2009. godine i mlađe. Mladost nastupa sa dvije selekcije, a na turniru osim naših Žabaca igraju i dva sastava Medveščaka, te Zagreb i ZPK.

U večernjem programu prvog dana odigrane su četiri utakmice. Mladost 1 je ubilježila pobjedu nad ekipom Medveščak 2 rezultatom 25:0. Strijelci za Žapce bili su: Sappe i Štefelić po 5 golova, Strahonja 4, Modrić 3, Maglica 2, Kumrić 2, Leko 2, te po jedan gol Švarbić i Mihaljević.

Mladost 2 je nažalost u oba susreta visoko poražena. Naši dečki su najprije izgubili od Medveščaka 1 rezultatom 17:1 (zgoditak postigao Novosel), a zatim od Zagreba 11:2 (golove su zabili Renić i Hudina).

Limač kup se sutra nastavlja zadnjim kolom po skupinama, te susretima za 3. i 5. mjesto, dok je finale na rasporedu u subotu prije podne.