Posjeti HAVK Mladost web-shop

Počinje doigravanje za prvaka Hrvatske

event 07.04.2017.

Prvom utakmicom četvrtfinala između Medveščaka i HAVK Mladosti počinje doigravanje za prvaka Hrvatske. Susret se odigrava na bazenu na Sveticama, od 20:45 sati. Druga, uzvratna, utakmica na rasporedu je 13. ožujka na Savi. Osim našeg, evo i ostalih parova četvrtfinala: 8– 1 Solaris – Jug CO 6 – 3 OVK POŠK – Primorje EB 5 […]

Prvom utakmicom četvrtfinala između Medveščaka i HAVK Mladosti počinje doigravanje za prvaka Hrvatske. Susret se odigrava na bazenu na Sveticama, od 20:45 sati. Druga, uzvratna, utakmica na rasporedu je 13. ožujka na Savi.
Osim našeg, evo i ostalih parova četvrtfinala:

8– 1 Solaris – Jug CO
6 – 3 OVK POŠK – Primorje EB
5 – 4 Jadran ST – Mornar BS

Pravo da u drugom krugu PH igraju u polufinalnim utakmicama za prvaka i plasman do 4. mjesta će steći klubovi koji nakon druge uzvratne četvrtfinalne utakmice budu imali više bodova u međusobnom susretu. U slučaju istog broja bodova, bolji će biti klub koji iz navedena dva susreta bude imao bolju gol razliku. (u ovom slučaju nije bitan broj postignutih golova, već gol razlika). Ako je pored bodova i gol razlika ista, nakon druge utakmice će se izvoditi kazneni udarci (peterci).

Četvrtfinalne utakmice se ne igraju do konačnog rezultata (mogu završiti neriješeno) osim u slučaju kako je navedeno, kada se steknu uvjeti za pucanje peteraca nakon druge – uzvratne utakmice.