Pojačan Upravni odbor kluba

event 09.11.2017.

Dana 7.11.2017. održana je redovna godišnja Skupština HAVK Mladost na kojoj je, između ostalog, pojaćan Upravni odbor kluba. Usvojena su financijska izvješća za 2016. godinu, te nakon izvješća dopredsjednika Kluba (Borisa Labar) i direktora Kluba (Milorada Damjanića) otvorena je rasprava te su ista jednoglasno usvojena. Nakon što su uspješno prezentirana izvješća za prošlu godinu, pristupilo […]

Dana 7.11.2017. održana je redovna godišnja Skupština HAVK Mladost na kojoj je, između ostalog, pojaćan Upravni odbor kluba.

Usvojena su financijska izvješća za 2016. godinu, te nakon izvješća dopredsjednika Kluba (Borisa Labar) i direktora Kluba (Milorada Damjanića) otvorena je rasprava te su ista jednoglasno usvojena.
Nakon što su uspješno prezentirana izvješća za prošlu godinu, pristupilo se promjeni izjmeni i dopuni Statuta kluba. U članku 34. stavak 2 mijenja se prva alineja koja sada glasi:„Upravni odbor ima najmanje sedam, a najviše 13 članova“ Sukladno tome Upravni odbor se povećao sa nova dva člana, gospoda Ivica Nujić i Joško Svetina.

Ivica Nuić, poduzetnik, bio je voditelj košarkaškog kluba Mont-montaža, te član Uprave VK Medveščak. Veliki je ljubitelj sporta, a Mladosti se pridružio jer smatra da ima veliku energiju i potencijal.

Joško Svetina, direktor bazena u Gradu Zagrebu, također smatra da Mladost ima veliki potencijal da zajedničkim snagama mogu napraviti odličan posao.