Polovičan učinak drugog dana turnira nedovoljan za prolazak u polufinale

event 07.07.2017.

Drugog dana natjecanja Kupa Hrvatske, koje se od četvrtka do nedjelje odigrava u Dubrovniku, Žapci su polučili polovičnim uspjehom. U jutarnjem su programu, 2. kolu, poraženi od domaćina Juga rezultatom 9:7 koji je, pokazat će se, bio presudan za ne ulazak u polufinale. U trećem su kolu igrači trenera Nikice Gulina bili bolji od korčulanskog […]

Drugog dana natjecanja Kupa Hrvatske, koje se od četvrtka do nedjelje odigrava u Dubrovniku, Žapci su polučili polovičnim uspjehom. U jutarnjem su programu, 2. kolu, poraženi od domaćina Juga rezultatom 9:7 koji je, pokazat će se, bio presudan za ne ulazak u polufinale. U trećem su kolu igrači trenera Nikice Gulina bili bolji od korčulanskog KPK s 12:5.

Nakon tri odigrana kola Mladost, Jug CO i Zadar imali su isti bodovni učinak, te se po Propozicijama radila nova tablica koja u obzir uzima samo međusobne oglede tih triju ekipa. Kako su sve tri ekipe imale po 3 boda u internoj tablici, kriterij po kojem su se raspoređivale momčadi je bila gol razlika iz kojeg je kao pobjednik izašao Zadar s +1, Jug kao drugi s 0, i Mladost kao trećeplasirana momčad s -1 gol razlikom.
Mladostaši svoje natjecanje sutra tako nastavljaju u razigravanju od 5. do 8. mjesta. Protivnik u utakmici koja je na rasporedu u 17,45 sati, bit će gradski rival Medveščak.