Polovičan uspjeh Žabaca u Dubrovniku

event 26.04.2019.

U Dubrovniku se nastavlja turnir Tomo Udovičić, a u petak su Mladostaši upisali jednu pobjedu i poraz. Momčad U14, koju vodi Nikica Gulin, bila je uvjerljiva protiv KPK slavivši sa 9:1. Sve je bilo gotovo u prve dvije četvrtine jer su na promjenu strana Žapci otišli sa velikih 7:0. Obrana Mladostaša popustila je samo jednom […]

U Dubrovniku se nastavlja turnir Tomo Udovičić, a u petak su Mladostaši upisali jednu pobjedu i poraz.

Momčad U14, koju vodi Nikica Gulin, bila je uvjerljiva protiv KPK slavivši sa 9:1. Sve je bilo gotovo u prve dvije četvrtine jer su na promjenu strana Žapci otišli sa velikih 7:0. Obrana Mladostaša popustila je samo jednom i to pri rezultatu 9:0 i pred sam kraj utakmice. U strijelce su se upisali Bušić (2), Antunović (2), Brkić (1), Josipović (1), Meić (1), Gregurić (1) i Katičić (1). Svoju posljednju utakmicu u skupini za plasman Mladostaši igraju u subotu u 10:15h protiv Potsdama iz Njemačke. Ako tu utakmicu Mladostaši ne izgube, posljednjeg dana će igrati utakmicu za 17. mjesto.

Mlađa ekipa (U12) odigrala je zanimljivu i neizvjesnu utakmicu protiv Mediterranija. Nakon velike borbe su ipak doživjeli poraz rezultatom 5:4. Igrači trenera Sappea bili su u prednosti u prve dvije četvrtine iako se nisu mogli odvojiti na više od jedan razlike. Kobna se pokazala treća dionica igre koju su Žapci izgubili 3:1. U posljednjoj četvrtini gol Erende nije bio dovoljan za potpuni povratak. Uz Erendu po pogodak su postigli Vukojević, Jakuš i Stančić. Baš kao  i njihovi stariji kolege, u subotu će “Campijevi” igrati protiv njemačkog predstavnika. U 9:30 protivnik će im biti NRW te u slučaju pobjede igrati će utakmicu za 19.mjesto.

kadeti_tomo