Posjeti HAVK Mladost web-shop

Položena ‘generalka’ za Kup

event 20.10.2022.

Bez puno problema, nikakvih nedoumica, pa čak i ne u najjačem sastavu, naši su momci očekivano, visoko i uvjerljivo svladali goste iz Korčule u zaostalom susretu 2. kola državnog prvenstva – 18:7. Bio je to malo jači trening ili sjajna prilika kao svojevrsna ‘generalka’ za ono što predstoji od petka u Zagrebu, kvalifikacijski turnir Hrvatskog […]

Bez puno problema, nikakvih nedoumica, pa čak i ne u najjačem sastavu, naši su momci očekivano, visoko i uvjerljivo svladali goste iz Korčule u zaostalom susretu 2. kola državnog prvenstva – 18:7. Bio je to malo jači trening ili sjajna prilika kao svojevrsna ‘generalka’ za ono što predstoji od petka u Zagrebu, kvalifikacijski turnir Hrvatskog kupa.

Neizvjesnosti protiv KPK nije bilo kako prije utakmice, tako još manje nakon što je sraz počeo. Ovog puta bez vratara Jurline i ljevorukog Mijića u sastavu, no igra, pa onda niti rezultat kao posljedica igre nisu trpjeli. Nekoliko sekundi prije kraja druge četvrtine već je bilo 5:0 za Mladost. S iznimkom vratara Sunare i Ćosića, te centra Adeišvilija, odnosno Ivana Vrbnjaka, svi su Žapci postigli barem po jedan pogodak.