Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ponovo slab početak odnio bodove

event 01.11.2015.

U drugom nastupu na južnoj turneji Mladostaši su ostvarili i drugi poraz. U Herceg novom izgubili su od Jadran Cerina rezultatom 11:9. Baš kao i protiv Juga, loše prve dvije četvrtine koštale su Žapce boljeg rezultata. Koliko je mlak bio ulazak u utakmicu, govori i podatak da u cijeloj prvoj četvrtini (izgubljena rezultatom 3:1) nismo […]

U drugom nastupu na južnoj turneji Mladostaši su ostvarili i drugi poraz. U Herceg novom izgubili su od Jadran Cerina rezultatom 11:9.

Baš kao i protiv Juga, loše prve dvije četvrtine koštale su Žapce boljeg rezultata. Koliko je mlak bio ulazak u utakmicu, govori i podatak da u cijeloj prvoj četvrtini (izgubljena rezultatom 3:1) nismo napravili niti jedno isključenje.
Kobnu seriju od 4:0 domaćini su napravili sredinom druge četvrtine kad su otišli na 6:2, a najveću prednost su imali 10:5 (2:56 prije kraja 3.četvrtine).
U drugom djelu utakmice do izražaja je došla izvrsna vizička spremnost Mladostaša te su se vratili na -2 (11:9) 2 minute rije kraja. Nažalost, za potpuni preokret nije bilo više vremena i bodovi su zasluženo pripali Jadranašima.
Iz Herceg novog svoje dojmove iznio nam je direktor Mladosti, Milorad Damjanić:
Loše smo otvorili utakmicu, mlako te smo dopustili Jadranu da povede i napravi razliku. Teško nam je bilo igrati bez centara. Na kraju smo malo bolje odigrali i smanjili rezultat za pristojan poraz.”

Najbolji strijelac utakmice bio je Mladostaš Luka Bukić sa 4 gola, a 2 je postigao povratnik u momčad Marko Pavičić. Kod domaćina najviše su postigli Ukroipna i Popadić svaki po 3 gola.

Sljedeći vikend u Zagrebu gostuju Splićani gdje će u petak Žapci igrati bitnu utakmicu protiv Mornara. Mornar je jedan od kandidata za 4. mjesto u Regionalnoj ligi, a podsjetimo da su Mladost i Mornar igrali u Kupu Hrvatske neodlučeno 8:8.