Poraz Hrvatske u Svjetskoj ligi

event 29.12.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u 2. kolu grupnog dijela Svjetske lige u Beogradu od domaćina Srbije 15:11 . Srbija je u posljednjem susretu 2019. godine bolje otvorila utakmicu, ali i održavala za razinu veću kvalitetu tijekom cijelog susreta. Hrvatska je utakmicu počela s Bijačem na vratima, da bi izbornik Tucak na poluvremenu pokušao s […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u 2. kolu grupnog dijela Svjetske lige u Beogradu od domaćina Srbije 15:11 .

Srbija je u posljednjem susretu 2019. godine bolje otvorila utakmicu, ali i održavala za razinu veću kvalitetu tijekom cijelog susreta.

Hrvatska je utakmicu počela s Bijačem na vratima, da bi izbornik Tucak na poluvremenu pokušao s Marcelićem koji je bio jako dobar i skupio 5 obrana. Još su 3 Mladostaša imala zapažene uloge u današnjem susretu. Vrlić je postigao 2, Bukić 1 pogodak, dok se Miloš nije upisao u strijelce.

Ova utakmica europskih kvalifikacija poslužila je kao dodatna priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo koje je na rasporedu u siječnju.