Poraz i neodlučeno u Rijeci

event 10.12.2015.

Juniori i kadeti u srijedu su gostovali u Rijeci u nastavku kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske u svojim kategorijama. Kadeti su upisali još jedan poraz, dok su juniori odigrali neodlučeno. Naši kadeti su izvrsno otvorili utakmicu i u prvoj četvrtini poveli sa 3:1. Međutim, nakon toga je uslijedio crni period u njihovoj igri kad nisu postigli […]

Juniori i kadeti u srijedu su gostovali u Rijeci u nastavku kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske u svojim kategorijama. Kadeti su upisali još jedan poraz, dok su juniori odigrali neodlučeno.

Naši kadeti su izvrsno otvorili utakmicu i u prvoj četvrtini poveli sa 3:1. Međutim, nakon toga je uslijedio crni period u njihovoj igri kad nisu postigli gol preko 10 minuta te su domaćini napravili seriju od 5:0 i preokrenuli utakmicu. U posljednje dvije četvrtine svaka ekipa je postigla po pogodak što je značilo da bodovi ostaju u Rijeci. Kod malih Žabaca najefikasniji je bio Požarić sa 2 pogotka dok je kod pobjednika 4 gola postigao Marić. Našim kadetima ovo je već drugi poraz u utakmicama protiv mladih Riječana.
Juniori su loše ušli u utakmicu i gubili su čak 6:2 početkom 3. četvrtine. Kad je izgledalo da će naši mladići upisati prvi poraz, veliku glupost napravio je domaći igrač Radulović koji zbog udaranja igrača biva isključen bez prava zamjene. Naša momčad je izvrsno iskoristila ponuđeno, te je prešla u vodstvo 9:7 te 2:25 prije kraja utakmice imala meč loptu, ali u tom trenutku nije iskoristila peterac. Do kraja su domaćini iskoristili jednog igrača više te peterac i izjednačili rezultat na 9:9. Po 3 gola postigli su Ćunko i Saftić za domaćine, dok je za Žapce 3 gola postigao Dašić.