Poraz kadeta bez “štetnih” posljedica

event 06.03.2022.

Kadeti Mladosti su poluzavršni turnir okončali porazom protiv domaćeg Mornara BS 8:7 (1:3, 3:1, 2:1, 2:2). Unatoč porazu Žapci su završili na prvom mjestu splitske polufinalne grupe, zahvaljujući ukupnoj gol razlici +79. Otvaranje utakmice za Žapce je bilo kao iz snova. Nije još ni prošla prva polovica prve četvrtine, a na semaforu poljudskog bazena je […]

Kadeti Mladosti su poluzavršni turnir okončali porazom protiv domaćeg Mornara BS 8:7 (1:3, 3:1, 2:1, 2:2). Unatoč porazu Žapci su završili na prvom mjestu splitske polufinalne grupe, zahvaljujući ukupnoj gol razlici +79.

Otvaranje utakmice za Žapce je bilo kao iz snova. Nije još ni prošla prva polovica prve četvrtine, a na semaforu poljudskog bazena je stajalo 3:0 za bijele, u ovom slučaju za Mladost. Mornari su se malo po malo vratili u igru, te do poluvremena izjednačili rezultat na 4:4.

Nakon zamjene strana, Splićani su poveli a Mladost poravnala rezultat. Slijedi “odvajanje” domaćih na dva razlike, ali Žapci i to stižu i izjednačavaju na 7:7. I onda u posljednje dvije minute odluka – Mladost ne realizira igrača više, a Mornar BS zabija svog igrača više 28 sekundi prije kraja za konačnih Mornar 8 Mladost 7.

Na kraju Mladost je osvojila prvo mjesto zbog uvjerljive gol razlike kojoj su pridonijeli raspucani igrači sa 101 postignutim golom, ali i dvojica vratara Subota i Radman, koji su iza svojih leđa propustili samo 22 lopte u 5 susreta.

Čestitke svim igračima, treneru Sappeu i pomoćniku Baniću na izborenom finalnom turniru koji će se igrati u Zadru.

Stijelci: Šorić 3, Petrović Malešević 2, Čolović 1 i Erenda 1.