Poraz mlađih juniora od Jug AO

event 15.12.2019.

Mlađi juniori poraženi su od Jug AO sa 7:6 (2:3, 3:1, 1:1, 1:1) u polufinalu turnira Olimpijskih nada koji se igra u gradu podno Srđa. U nedjelju, 15.12. u 11:20, slijedi zadnja utakmica protiv Jadrana HN koja će odlučivati o 3. mjestu na turniru. Lijepo su Žapci otvorili susret protiv domaćina. Poveli su na samom […]

Mlađi juniori poraženi su od Jug AO sa 7:6 (2:3, 3:1, 1:1, 1:1) u polufinalu turnira Olimpijskih nada koji se igra u gradu podno Srđa. U nedjelju, 15.12. u 11:20, slijedi zadnja utakmica protiv Jadrana HN koja će odlučivati o 3. mjestu na turniru.

Lijepo su Žapci otvorili susret protiv domaćina. Poveli su na samom početku i još tri puta uzastopce ostvarivali prednost od jednog gola nakon što bi Jugaši poravnali. Da se igrao dvoboj potpuno ravnopravnih suparnika govori i činjenica što niti igrači Juga nisu uspjeli ostvariti prednost veću od jednog gola.

U zadnju minutu susreta ušlo se s poravnatim rezultatom 6:6. Mladost je ostvarila igrača više, trener Gulin pozvao time out, nakon kojeg na žalost Žapci nisu uspjeli realizirati brojčanu prednost u igralištu. Slijedio je zadnji napad Juga, kojeg je ponajbolji Jugaš Mozara pretvorio u pobjedonosni gol četiri sekunde prije kraja susreta.

Žapcima ostaje dvoboj za 3. mjesto protiv Jadrana iz Herceg Novog, koji je u drugom polufinalu poražen od Primorca 11:7.

Mlađim juniorima želimo sreću u tom susretu, kako bi se s 3. mjestom vratili kući.

Najučinkoviti u redovima Žabaca je, kao i na cijelom turniru, Luka Tkalčec s 3 postignuta gola. Dva gola je pridodao Viktor Antunović, a jedan je zabio “naš Mozara”, Vito Mozara.