Poraz mlađih juniora od Mornara

event 26.01.2018.

Vaterpolisti Mornara pobijedili su Mladost u 3. kolu skupine A Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore rezultatom 10:6. Žapce očekuje nastup u četvrtfinalu. U susretu dviju neporaženih ekipa, Mladostaši su poveli 1:0, ali nastavak prve četvrtine odigrali su slabo te su Splićani na odmor otišli s prednošću 5:2. Igrači trenera Vinceka do kraja utakmice nisu se […]

Vaterpolisti Mornara pobijedili su Mladost u 3. kolu skupine A Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore rezultatom 10:6. Žapce očekuje nastup u četvrtfinalu.

U susretu dviju neporaženih ekipa, Mladostaši su poveli 1:0, ali nastavak prve četvrtine odigrali su slabo te su Splićani na odmor otišli s prednošću 5:2. Igrači trenera Vinceka do kraja utakmice nisu se uspjeli oporaviti od tog zaostatka. Mornarevci su zaustavili Požarića koji u ovoj utakmici nije postigao niti gola. Ulogu strijelaca preuzeli su Dedić (3), Krpan (2) te Brnetić 1 gol.
Mornar je zauzeo prvo mjesto na kraju skupine te će direktno u polufinale. Mladi Žapci će u subotu prijepodne igrati u četvrtfinalu, a protivnika će saznati na kraju današnjeg dana kad se završe sve utakmice skupine B. Također tek će se navečer znati točno vrijeme odigravanja utakmice.