Poraz mlađih juniora za kraj kvalifikacija

event 27.05.2019.

Porazom od Primorja EB na Savi mlađi juniori Mladosti su završili kvalifikacije za Kup RH na drugom mjestu i time izborili nastup na završnom turniru koji se od 13.-16. lipnja igra na Korčuli. Primorje je slavilo s 12:7 (3:2, 2:0, 3:3, 4:2). Trener Gulin u subotnjem dvoboju nije mogao računati na dvojicu iz prvih sedam jer […]

Porazom od Primorja EB na Savi mlađi juniori Mladosti su završili kvalifikacije za Kup RH na drugom mjestu i time izborili nastup na završnom turniru koji se od 13.-16. lipnja igra na Korčuli. Primorje je slavilo s 12:7 (3:2, 2:0, 3:3, 4:2).

Trener Gulin u subotnjem dvoboju nije mogao računati na dvojicu iz prvih sedam jer su susret propustili kapetan Holzinger i ljevoruki Mihić. Mladi Žapci su, unatoč izostanku spomenutog dvojca, prikazali puno bolju igru nego nedavno na Kantridi. Imali su u prvoj četvrtini vodstvo 2:1, a na polovici zadnje četvrtine i zaostatak -1, nakon pogotka Vida Brčića. Prigodu za izjednačenje Žapci nisu iskoristili jer je Bušićeva šrauba odsjela na vratnici. A to su igrači Primorja kaznili sa 4 pogotka u samoj završnici susreta.

Na igračima i treneru Gulinu ostaje da se u idućih 15-tak dana što bolje pripreme za finalni turnir Kupa Republike Hrvatske na Korčuli, kako bi se pokazali u najboljem svjetlu.

Strijelci za Mladost: Brčić i Paić po 2, te po jedan gol Jugovac, Bušić i Mihaljević.