Poraz mlađih kadeta u završnici utakmice s POŠK-om

event 22.03.2019.

U drugom kolu skupine A, mlađi kadeti su doživjeli poraz od POŠK-a 8:6 (0:0, 1:1, 3:5, 2:2). Prvenstvo Hrvatske nastavljaju utakmicom s Mornarom koja je na programu u 17:00. Žapci su jutros odigrali neizvjesnu utakmicu sa samo 2 postignuta gola u prvom poluvremenu. Poslije zamjene strana igra je postala puno efikasnija. Mladost je tri puta […]

U drugom kolu skupine A, mlađi kadeti su doživjeli poraz od POŠK-a 8:6 (0:0, 1:1, 3:5, 2:2). Prvenstvo Hrvatske nastavljaju utakmicom s Mornarom koja je na programu u 17:00.
Žapci su jutros odigrali neizvjesnu utakmicu sa samo 2 postignuta gola u prvom poluvremenu. Poslije zamjene strana igra je postala puno efikasnija. Mladost je tri puta ostvarivala prednost od jednog zgoditka viška, ali treća četvrtina je ipak završila s prednošću splićana od 6:4. U zadnjoj dionici je Mardešić smanjio na 6:5, pa potom i Padro na 7:6 golom iz peterca, ali pobjeda je ipak pripala POŠK-u koji je i prije početka turnira istican kao jedan od favorita u grupi.
Strijelci za Mladost bili su: Mardešić 3, Bučević 1, Luka Barišić 1 i Padro 1.
Žapci natjecanje u skupini završavaju protiv Mornara koji je porazio Jadran 12:6. Biti će to susret za drugo mjesto u skupini A i za lakšeg protivnika u subotnjem četvrtfinalu.