Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz mlađih nada od ZPK na Super limaču

event 12.05.2018.

Mlađe nade Mladosti poražene su u 2. kolu Super limač prvenstva Zagreba od ZPK rezultatom 5:2, te nakon 2 odigrana kola imaju jednu pobjedu i jedan poraz. Super limač je natjecanje zagrebačkih vaterpolskih klubova: Mladosti, Medveščaka, Zagreba i ZPK, koje organizira Zagrebački vaterpolski savez. Na prvenstvu nastupaju djeca rođena 2007. godine i mlađa, tj. uzrast […]

Mlađe nade Mladosti poražene su u 2. kolu Super limač prvenstva Zagreba od ZPK rezultatom 5:2, te nakon 2 odigrana kola imaju jednu pobjedu i jedan poraz.

Super limač je natjecanje zagrebačkih vaterpolskih klubova: Mladosti, Medveščaka, Zagreba i ZPK, koje organizira Zagrebački vaterpolski savez. Na prvenstvu nastupaju djeca rođena 2007. godine i mlađa, tj. uzrast mlađe nade.
U prvom kolu odigranom prošlog vikenda, najmlađi vaterpolisti Mladosti svladali su vršnjake Zagreba rezultatom 7:2.
Ove subote, 12.5., mali Žapci imalu su na suprotnoj strani dječake iz ZPK. Igrači koje vodi trener Duško Marinić pokazali su veliki trud i želju, ali mora se priznati da su igrači ZPK bili bolji tokom cijele utakmice. Golom Dominika Udovičića Mladost je anulirala vodstvo ZPK i izjednačila na 1:1, no nakon toga igrači ZPK odlaze na 2 gola prednosti. U trećoj četvrtini, je kapetan Bruno Stančić uspio smanjiti na 3:2 golom iz peterca, ali do kraja utakmice mali Žapci nisu uspjeli zabiti niti jedan gol, a primili su dva. U ekipi Mladosti valja istaći i golmana Karla Subotu koji je s nekoliko lijepih obrana zaustavljao napade protivnika.
Prije utakmice ZPK – Mladost, Medveščak je svladao Zagreb identičnim rezultatom 5:2.
Nakon dva odigrana kola na ljestvici vodi momčad ZPK sa 6 bodova, drugo mjesto dijele Mladost i Medveščak sa po 3 boda, dok su četvrti igrači Zagreba bez osvojenih bodova.
Treće kolo Super limač prvenstva Zagreba je na rasporedu iduću subotu, 19.5. Lijepo je bilo na plivalištu na Savi vidjeti 30-tak roditelja i prijatelja vaterpola kako bodrenjem daju podršku djeci koja su na samom početku svladavanja vaterpolo igre. Za nadati se da će iduće subote ujutro biti i veći broj gledatelja, jer ova djeca svojim radom i srčanošću to zavrijeđuju.
Ml.nade_vs_ZPK_7