Poraz od domaćina na startu Kupa RH

event 24.06.2022.

Mlađi juniori HAVK Mladost upisali su poraz na otvaranju Kupa Republike Hrvatske, koji se igra u Dubrovniku do nedjelje. Bolji od Žabaca bio je Jug AO sa 9:6 (2:1, 1:5, 3:0, 3:0).Jug je kao domaćin bolje ušao u utakmicu i poveo 2:0, da bi  Mladost, točnije Branković, smanjili vodstvo golom pred kraj prve četvrtine. U […]

Mlađi juniori HAVK Mladost upisali su poraz na otvaranju Kupa Republike Hrvatske, koji se igra u Dubrovniku do nedjelje. Bolji od Žabaca bio je Jug AO sa 9:6 (2:1, 1:5, 3:0, 3:0).Jug je kao domaćin bolje ušao u utakmicu i poveo 2:0, da bi  Mladost, točnije Branković, smanjili vodstvo golom pred kraj prve četvrtine.

U drugoj četvrtini Mladost je pokazala svoje pravo lice i odigrala onako kako Žapci znaju i mogu. Rezultat takve igre je serija od 5-1 s kojom je Mladost otišla na odmor s vodstvom 6:3.

Nakon što su momčadi zamijenile strane, Žapci su se ugasili. Do kraja susreta nisu postigli niti gola, a jugaši su to obilato naplatili te slavili s 9:6. Mladostaši, koji su ovaj susret odigrali bez svog ponajboljeg igrača Bučevića, naprosto su ostali bez snage da se suprotstave domaćinu.

U utakmicama protiv Primorja EB i Jadrana Žapci će se boriti da završnicu turnira dočekaju u gornjem domu.

Strijelci: Padro 2, Branović 2, Dobrić 1 i Kirinec 1.