Poraz od Jadrana u golijadi na startu PH

event 27.02.2020.

Mlađi juniori HAVK Mladost  su otvorili završni turnir Prvenstva Hrvatske porazom od domaćeg Jadrana 13:20 (2:6, 4:4, 2:8, 4:2). U utakmici s puno golova bolje su se snašli Splićani. Mladost nije dobro krenula u završnicu Prvenstva Hrvatske koje se igra ovog vikenda na Poljudu. Mlađi juniori domaćeg Jadrana već su u prvoj četvrtini otišli na +4. […]

Mlađi juniori HAVK Mladost  su otvorili završni turnir Prvenstva Hrvatske porazom od domaćeg Jadrana 13:20 (2:6, 4:4, 2:8, 4:2). U utakmici s puno golova bolje su se snašli Splićani.

Mladost nije dobro krenula u završnicu Prvenstva Hrvatske koje se igra ovog vikenda na Poljudu. Mlađi juniori domaćeg Jadrana već su u prvoj četvrtini otišli na +4. Tračak nade u povoljan ishod pojavio se u drugom dijelu susreta kada su Žapci koje vodi trener Gulin u nekoliko navrata smanjili na 3 zgoditka razlike. Ali nakon promjene strana ponavlja se slika iz prve četvrtine, te domaćini odlaze na nedostižnu razliku.

Puno izgubljenih lopti, te igrač više od skromnih 33% koštale su naše dečke poraza u prvom susretu.

Vjerujemo da za Žapce vrijedi poslovica da se prvi mačići u vodu bacaju, te da će s nastavkom turnira stići i bolji rezultati.

Strijelci za Mladost u susretu s Jadranom bili su: Tkalčec 4, Bušić 3, te po dva zgoditka V. Antunović, Mihaljević i Josipović.

Sljedeća utakmica Žabaca je na rasporedu u petak u 11:40, kada se sastaju s vršnjacima iz Zadra koji su u prvom kolu doživjeli poraz od POŠK-a 14:7.