Poraz od Juga na kraju

event 22.01.2017.

U posljednjem kolu poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u Šibeniku mlađi juniori Mladosti poraženi su od Juga rezultatom 12:9. U ovoj utakmici naši mladići su bili oslabljeni izostankom prvog vratara Miškića koji ima natučen prst. Trener Sappe odlučio je sačuvati ruku mladog igrača kako bih se što prije oporavio te pomogao svojim suigračima, a isto tako je kandidat […]

U posljednjem kolu poluzavršnice Prvenstva Hrvatske u Šibeniku mlađi juniori Mladosti poraženi su od Juga rezultatom 12:9.

U ovoj utakmici naši mladići su bili oslabljeni izostankom prvog vratara Miškića koji ima natučen prst. Trener Sappe odlučio je sačuvati ruku mladog igrača kako bih se što prije oporavio te pomogao svojim suigračima, a isto tako je kandidat za reprezentaciju U17.  Cijelu utakmicu je tako branio mladi Sipičević koji je imao nekoliko lijepih obrana.

Nažalost, naši mladići su jako loše ušli u utakmicu te su početkom druge četvrtine gubili 5:0 i više nije bilo mogućnosti za povratak. Unatoč lošem početku, nisu gubili volju i trudili su se do samoga kraja za pristojan poraz.

Strijelci na našu momčad bili su Dedić, Brnetić i Požarić po 2 te Capan, Žuvela i Mihić po 1.

Mladostaši su završili na drugom mjesto šibenskog turnira te su izborili nastup u četvrtfinalu final 6 turnira Prvenstva Hrvatske gdje će igrati protiv Zadra.

Za kraj turnira trener Sappe je izjavio:
Vraćamo se zadovoljni jer smo imali uspješan vikend u prekrasnom i osunčanom Šibeniku. Ostvarili smo dvije pobjede protiv ekipa koje ova generacija još do sada nije pobjeđivala.”

Nadamo se da će trener Sappe i njegovi mladići imati priliku za uzvrat protiv Jugaša na završnom turniru jer to znači da će izboriti nastup u finalu.