Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Juga

event 19.07.2019.

Nakon jučerašnje uvjerljive pobjede na otvaranju Kupa Hrvatske, mlađi kadeti poraženi su u 2. kolu. Od Žabaca su bili bolji Jugaši s 8:13 (2:4, 2:3, 2:4, 2:2). Jugaši, aktualni viceprvaci sa zimskog Prvenstva, danas su mladim Žapcima bili prevelik “zalogaj”. Jug je od starta napravio razliku koju Mladostaši nisu uspjeli dostići. Danas su najraspoloženiji bili […]

Nakon jučerašnje uvjerljive pobjede na otvaranju Kupa Hrvatske, mlađi kadeti poraženi su u 2. kolu. Od Žabaca su bili bolji Jugaši s 8:13 (2:4, 2:3, 2:4, 2:2).

Jugaši, aktualni viceprvaci sa zimskog Prvenstva, danas su mladim Žapcima bili prevelik “zalogaj”. Jug je od starta napravio razliku koju Mladostaši nisu uspjeli dostići.

Danas su najraspoloženiji bili Ante Mardešić i Bartul Bučević s 2 postignuta pogotka dok su jednom precizni bili Vito Erceg, Roko Padro, Luka Barišić i Aurora Stipanov.

Posljednji susret skupine mladi Žapci odigrat će večeras, kada se u 3. kolu susreću s ekipom splitskog Jadrana. Susret je na rasporedu u 18 sati.