Poraz od Nijemaca na startu Malog mede

event 05.09.2019.

Igrači Mladosti 2004. godište i mlađi porazom su otvorili 32. turnir “Mali medo”. Bolji su bili vršnjaci iz njemačkog Schwimmverband NRW rezultatom 8:6 (1:0, 3:1, 3:1, 1:4). Napad je segment igre koji je mučio igrače trenera Gulina u prve tri četvrtine. I dok se obrana koliko toliko uspješno nosila protiv snažnih Nijemaca, u napadu naši dečki […]

Igrači Mladosti 2004. godište i mlađi porazom su otvorili 32. turnir “Mali medo”. Bolji su bili vršnjaci iz njemačkog Schwimmverband NRW rezultatom 8:6 (1:0, 3:1, 3:1, 1:4).

Napad je segment igre koji je mučio igrače trenera Gulina u prve tri četvrtine. I dok se obrana koliko toliko uspješno nosila protiv snažnih Nijemaca, u napadu naši dečki nisu pronalazili rješenja protiv snažnog presinga kojeg su protivnici igrali po čitavoj svojoj polovici igrališta.

Tek u zadnjoj četvrtini Žapci kao da su pronašli pravi ritam i golovima iz polukontre su uspjeli smanjiti vodstvo Nijemaca koje je prije toga iznosilo i pet golova razlike.

Dvostruki strijelci na ovom susretu bili su Mihaljević i Josipović, dok su po jedan gol postigli Jelen i kapetan Tkalčec.

Žapci su ujutro slobodni, a turnir nastavljaju u 17:00 protiv Triglava. U tom će susretu Žapci nastojati izboriti četvrtfinale turnira u koje odlaze dvije prvoplasirane ekipe iz skupine A.