Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Rusije u Rotterdamu

event 17.02.2021.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. U Rotterdamu su izabranici Ivice Tucka poraženi od Rusije 14:13 (3:5, 4:4, 4:4, 3:0). Utakmica je dobro počela za Hrvatsku. Oprezno, ali samouvjereno su Barakude započele utakmicu i na predah otišle s 5:3. Potom su uslijedile 2 izjednačene četvrtine, dvaput po 4:4, da bi uslijedila posljednja […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. U Rotterdamu su izabranici Ivice Tucka poraženi od Rusije 14:13 (3:5, 4:4, 4:4, 3:0).

Utakmica je dobro počela za Hrvatsku. Oprezno, ali samouvjereno su Barakude započele utakmicu i na predah otišle s 5:3. Potom su uslijedile 2 izjednačene četvrtine, dvaput po 4:4, da bi uslijedila posljednja četvrtina u kojoj naši igrači nisu postigli niti jedan pogodak dok su Rusi postigli 3 te odnijeli pobjedu.

Najefikasniji je u današnjoj utakmici bio Fatović s 4 postignuta pogotka. Vukičević je dodao 2, dok su jednom loptu iza leđa ruskog vratara poslali Lončar, Joković, Bukić, Bušlje, Miloš, Vrlić i Burić.

Još je jedan Žabac bio na popisu igrača koji su postigli pogodak. U redovima suparnika, odličan je bio Harkov postigavši 5 pogodaka.

Sutra je na rasporedu posljednje, 5. kolo, po skupinama. Barakude će svoj susret odigrati od 20:30 sati. Protivnik je, bodovno betonirana na začelje s 0 bodova, Njemačka.