Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Španjolaca za drugo mjesto u skupini

event 02.08.2021.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pooražena je u posljednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara u Tokiju. Bolji od izabranika Ivice Tucka bili su igrači Španjolske s 8:4 (2:1, 1:0, 4:2, 1:1).   Utakmica za prvo mjesto u skupini ostala je na strani Španjolaca koji su od početka ušli čvrsto, sigurno i uvjerljivo. Drugi golman Aguirre odlično je […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pooražena je u posljednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara u Tokiju. Bolji od izabranika Ivice Tucka bili su igrači Španjolske s 8:4 (2:1, 1:0, 4:2, 1:1).

 

Utakmica za prvo mjesto u skupini ostala je na strani Španjolaca koji su od početka ušli čvrsto, sigurno i uvjerljivo. Drugi golman Aguirre odlično je branio šuteve naših Barakuda.

U današnjoj utakmici izbornik Tucak dao je priliku i našem golmanu Ivanu Marceliću koji je obranio 4/5 udaraca u posljednjoj dionici.

Hrvatska tako s drugog mjesta prolazi u četvrtfinale gdje će protiv Mađarske tražiti prolaz u polufinale i borbu za medalju. Termin utakmice još nije poznat.