Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Španjolske u polufinalu

event 24.01.2020.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u polufinalu Europskog prvenstva od Španjolske s 9:8 (0:1, 4:3, 2:2, 3:2).  Nisu izabranici Ivice Tucka osigurati još jedno finale i mogućnost da već u nedjelju osiguraju vizu za Olimpijske igre. U utakmici s puno plivanja i kretnji, aktivniji su bili Španjolci predvođeni Munarrizom. Hrvatska je imala samo dva vodstva […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u polufinalu Europskog prvenstva od Španjolske s 9:8 (0:1, 4:3, 2:2, 3:2). 

Nisu izabranici Ivice Tucka osigurati još jedno finale i mogućnost da već u nedjelju osiguraju vizu za Olimpijske igre. U utakmici s puno plivanja i kretnji, aktivniji su bili Španjolci predvođeni Munarrizom. Hrvatska je imala samo dva vodstva i to početno i ono za 2:1. Konstantno smo stizali rezultatski minus ali ne i u posljednjem napadu s igračem više kad je Vukičevićev udarac obranio danas odlično raspoloženi Lopez.

Hrvatsku je danas predvodio napadački odličan Luka Bukić s 2 postignuta pogotka, dok su jednom precizni bili Marko Macan, Luka Lončar, Maro Joković, Ante Vukičević, Andro Bušlje i Lovre Miloš.

Hrvatska će tako u nedjelju u borbu za broncu. Susret je na rasporedu u 17:30 sati, a protivnika ćemo saznati nakon drugog polufinalnog susreta u kojem se sastaju Mađarska i Crna Gora.