Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Srbije u Kuvajtu

event 15.12.2019.

Nisu uspjeli hrvatski juniori osigurati još jednu pobjedu na Svjetskom prvenstvu koje se ovih dana odigrava u Kuvajtu. Bolja je bila reprezentacija Srbije s 11:6 (4:2, 2:2, 2:2, 3:0). Ovim porazom Hrvatska je izgubila priliku osigurati prvo mjesto i direktan plasman u četvrtfinale te će svoje mjesto među 8 najboljih momčadi morati tražiti u osmini finala. U […]

Nisu uspjeli hrvatski juniori osigurati još jednu pobjedu na Svjetskom prvenstvu koje se ovih dana odigrava u Kuvajtu. Bolja je bila reprezentacija Srbije s 11:6 (4:2, 2:2, 2:2, 3:0).

Ovim porazom Hrvatska je izgubila priliku osigurati prvo mjesto i direktan plasman u četvrtfinale te će svoje mjesto među 8 najboljih momčadi morati tražiti u osmini finala. U današnjem dvoboju Srbi su bili bolji u svim segmentima igre i zasluženo odnjeli sva 3 boda.

Od Mladostaša se u listu strijelaca upisao jedino Luka Bajić s jednim postignutim pogotkom dok je Jerko Jurlina na golu prikupio 11 obrana.

Hrvatskoj do kraja grupnog dijela natjecanja preostaje dvoboj 5. kola protiv Japana koji je na rasporedu u ponedjeljak s početkom u 7:30 h.