Posjeti HAVK Mladost web-shop

Poraz od Zadra za 4. mjesto

event 16.06.2019.

Mlađi juniori HAVK Mladosti poraženi su u utakmici za 3. mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje igrao na Korčuli. Od Žabaca je bila bolja momčad Zadra 13:9 (4:3, 4:4, 3:1, 2:1). Mladi Mladostaši nisu se uspjeli oporaviti od jučerašnjeg poraza u polufinalu. Osim početnog vodstva, Zadar je konstantno držao […]

Mlađi juniori HAVK Mladosti poraženi su u utakmici za 3. mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje igrao na Korčuli. Od Žabaca je bila bolja momčad Zadra 13:9 (4:3, 4:4, 3:1, 2:1).

Mladi Mladostaši nisu se uspjeli oporaviti od jučerašnjeg poraza u polufinalu. Osim početnog vodstva, Zadar je konstantno držao rezultatsku prednost koju Mladost nije uspjela anulirati.

Ovim porazom Mladostaši su ponovili rezultat ostvaren na zimskom Prvenstvu.

Vid Brčić, Jakša Zaratustra Mihaljević i Luka Tkalčec dva put su tresli mrežu zadarskog vratara, dok su jednom precizni bili Toni Bušić, Marko Holzinger i Petar Paić.

Za HAVK Mladost su pod vodstvom trenera Nikice Gulina i pomoćnog trenera Hrvoja Hrestaka nastupali:

Sven Udović, Jan Bušić, Petar Bago, Toni Bušić, Vid Brčić, Braslav Glavinić , Marko Holzinger, Goran Narančić, Petar Paić, Jakša Zaratustra Mihaljević, Jakov Ćosić, Luka Tkalčec.