Posjeti HAVK Mladost web-shop

POŠK je generalna proba za LEN Ligu prvaka

event 14.12.2018.

Nakon reprezentativnog tjedna, seniori Mladosti vraćaju se regionalnim obavezama. Na redu je 8. kolo Triglav Regionalne vaterpolo lige u kojem Žapci dočekuju igrače POŠK-a u subotu 15.12. u 18:00. Vodeća Mladost želi nastaviti niz pobjeda i u susretu protiv posljednjeplasiranog POŠK-a. Splićani imaju samo jednu pobjedu iz 2. kola, ostvarenu protiv Mornara u Makarskoj. Do […]

Nakon reprezentativnog tjedna, seniori Mladosti vraćaju se regionalnim obavezama. Na redu je 8. kolo Triglav Regionalne vaterpolo lige u kojem Žapci dočekuju igrače POŠK-a u subotu 15.12. u 18:00.
Vodeća Mladost želi nastaviti niz pobjeda i u susretu protiv posljednjeplasiranog POŠK-a. Splićani imaju samo jednu pobjedu iz 2. kola, ostvarenu protiv Mornara u Makarskoj.
Do kraja godine Žapce očekuju utakmice Lige prvaka i Kupa RH, a subotnja utakmica protiv POŠK-a je zadnja u 2018. u Regionalnoj vaterpolo ligi. Objektivno gledajući, to je i najlakši susret koji do Božića stoji pred igračima Mladosti.
Po povratku iz Niša, gdje je bio kao pomoćnih izbornika Barakuda Ivice Tucka, trener Zoran Bajić je najavio susret protiv POŠK-a:
“Stanje u momčadi je ok. Ozljeda koljena Miloša Ćuka se polako sanira i on bi se trebao vratiti u normalni trenažni proces. O njegovom nastupu protiv POŠK-a odlučit ćemo prije same utakmice. Ostali igrači su svi na broju i spremni za nastup. Reprezentativci Marcelić, Čagalj i Miloš (Hrvatska), te Kharkov (Rusija) su u regeneracijskom procesu.
U utakmici sa Splićanima smo favoriti i od te uloge ne bježimo. Ovu ćemo utakmicu iskoristiti kao dobru pripremu i generalnu probu za Sport Management s kojima u srijedu 19.12. igramo u 20:30.
Dozvoli li nam rezultat, nastojat ćemo ciljano odmarati pojedine igrače u utakmici protiv Splićana.”