Poslije ručka svi na POŠK-a

event 08.11.2015.

Nakon neizvjesne i važne pobjede protiv Mornara, u nedjelju u 14:30 Žapce očekuje utakmica protiv POŠK-a. Pobjedom bi se skroz približili Partizanu na 4.mjestu. Naša momčad nema puno vremena za odmor i proslavu pbojede nad Mornarom. Slijedi nam POŠK-a, na prvi pogled lakši protivnik, ali protivnik koji je u petak imao puno lakšu utakmicu i […]

Nakon neizvjesne i važne pobjede protiv Mornara, u nedjelju u 14:30 Žapce očekuje utakmica protiv POŠK-a. Pobjedom bi se skroz približili Partizanu na 4.mjestu.

Naša momčad nema puno vremena za odmor i proslavu pbojede nad Mornarom. Slijedi nam POŠK-a, na prvi pogled lakši protivnik, ali protivnik koji je u petak imao puno lakšu utakmicu i koji sigurno odmorniji želi nas iznenaditi i uzeti barem bod, ako ne i sva tri. Nama je ta utakmica važna jer samo pobjedom ćemo potvrditi izvrstan posao napravljen u petak protiv Mornara.

POŠK je prošli tjedan osvojio svoje prve bodove u Ligi pobjedom protiv Vojvodine i remijem protiv Radničkog. U igri Splićana sve se vrti oko Ivice Prizmića koji je do sada u Ligi zabio najviše (13 golova). Ako bi se njega zaustavilo i prislilo na pogreške, odradili bi veliki dio posla prema pobjedi.

O ovoj utakmici trener Hrestak kaže:
Utakmica s POŠK-om će nam biti teška jer su oni imali laganu utakmicu s Primorjem na kojoj su se pokušali što manje umoriti i što bolje pripremiti za nas. Mi smo , s druge strane, imali jako tešku utakmicu protiv Mornara što će sigurno ostaviti traga na našu momčad.”

Utakmica se igra u nedjelju na našem bazenu s početkom u 14:30. Utakmicu sude Dragan Štampalija iz Šibenika i Duje Čipčić iz Šibenika.