Poznati datumi nastavka završnica mlađih kategorija

event 02.06.2020.

Na klupsku adresu stigao je mail povjerenika za natjecanje HVS-a Milivoja Bebića u kojem sve klubove obavješćuje kako je Upravni odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza,  na prijedlog Stručnog savjeta HVS-a, donio odluku o terminima finalnih turnira kako Kupa Hrvatske tako i preostala 3 Prvenstva Hrvatske za mlađe kategorije. Uz odluku o terminima donešene su i druge […]

Na klupsku adresu stigao je mail povjerenika za natjecanje HVS-a Milivoja Bebića u kojem sve klubove obavješćuje kako je Upravni odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza,  na prijedlog Stručnog savjeta HVS-a, donio odluku o terminima finalnih turnira kako Kupa Hrvatske tako i preostala 3 Prvenstva Hrvatske za mlađe kategorije.

Uz odluku o terminima donešene su i druge odluke:

Finalni turniri Kupa Hrvatske za mlađe kategorije će se odigrati kao otvoreni finalni turniri po prijavi klubova, bez odigravanja kvalifikacijskog dijela natjecanja.

Finalni turnir prvenstva Hrvatske za kategoriju „mlađe nade“ će se odigrati kao otvoreni finalni turnir po prijavi klubova, bez odigravanja kvalifikacijskog dijela natjecanja.

Finalni turnir PH za kategoriju „nade“ će se odigrati nakon završetka kvalifikacijskih jednodnevnih turnira koji trebaju biti nastavljeni, dok će se finalni turnir PH za kategoriju „mlađi kadeti“ odigrati sa 12 momčadi koje su se kvalificirale kroz već odigrani kvalifikacijski dio natjecanja.

Klubovi koji su se kvalificirali na završni turnir PH za kategoriju „mlađi kadeti“ su obvezni na istom nastupiti.

Nastup na ostalim finalnim turnirima Kupa ili Prvenstva nije obvezan za klubove pa tako nije obvezan ni za prvoligaške klubove, već samo kako je navedeno po slobodnoj prijavi.

Temeljem broja prijavljenih klubova Stručni savjet HVS-a će odrediti sustav natjecanja svakog pojedinog turnira.

Finalni turnir PH za kategoriju „mlađi kadeti“ će se odigrati u Šibeniku. Šibenik je već odlukom UO bio određen kao organizator ali je turnir zbog prekida natjecanja odgođen.

Za sve ostale turnire Kupa ili PH klubovima će se dostaviti rok za prijavu nastupa i rok za prijavu kandidature za organizaciju.

termini_kup_ph_ml_ktegorije